Saturday, 25 June 2011

Untitled

Holy crap! dah berzaman aku tak update blog ni. dah berhabuk bersawang. Sorry guys. Thanks kepada follower yang follow blog ni. Blog ni cuma nak mnyedarkan sahaja. Bukan untuk menjatuhkan siapa-siapa pun. Semua orang tidak sempurna tetapi ada segelintir manusia yang menganggap mereka sempurna. Sampai buat hal lebih-lebih, orang mengadu sana sini. Apa pun tak boleh.

Kat sini aku nak bagi thu mungkin link-link aku letak tu mungkin tuannya dah tukar. Malu agaknya hahaha tak apa lah. Aku ada mangsa yang seterusnya. Tapi mengambil masa sedikit. Harap korang bersabar.

Juga tidak ketinggalan kepada siapa-siapa yang mungkin lebih mengenali mangsa-mangsa ini, boleh lontarkan sebarang komen.

Terima kasih, salam.

No comments:

Post a Comment