Thursday, 5 May 2011

Ilaa Lee Langsi

Minah ni lagi, adoi bosan aku. Tak hbis buat masalah. Sekarang kau maki-maki kawan kau yang tak berdosa tu pulak. Dia innocent gila,kasihan aku tengok kau maki-maki dia. Nak kata kau ni bengap bodoh bahlul ada lah juga. Asal kau maki-maki dia? Dia tahu rahsia kau kaa? Atau betul apa yang aku tulis kat sini pasal kau? Haha dasar betina malang lagi hina kau ni. Muka ada lah juga rupa nye, tapi otak ZERO. Kasihan Wafiy Mixue tu sebab couple dengan perempuan gila glamour plus bahlul macam kau ni. Kau rasa kau ni hebat sangat kah?

Sampai nak maki hamun orang suka hati kau? Tolonglah sedar Ilaa Lee weh. Kau nak buat aku femes sampai mati? Tak perlu kot sebab aku tak Gila Glamour macam kau. Hahaha Aku tulis pasal kau sebab kau ni Hot sangat tekpung. Sampai kawan-kawan kau pun tunduk dekat kau. Gila hebat kau ni. Hahaha. Kau sebar lah blog ni dekat kawan-kawan kau tu. Aku lagi suka,biar mereka tahu siapa kau. Dia orang tak percaya tak apa lah, aku tak mati pun lah. 

Yang penting apa aku cerita ni betu l:) Aku kenal kau dah lama Ilaa. Cuma tak tahu nak sedarkan kau macam mana dah. Kau ni bukan reti bahasa pun, and tak mengaku yang buruk pasal kauu. Yelahh kan, jatuh Glamour kau pulak nanti. hahaha. By the way Ilaa, hanya aku dan kau saja tahu kesahihan pasal kau ni kan Ilaa? hahaha Ilaa Ilaa, betapa bodoh nya kau ni, 

Sekian,

No comments:

Post a Comment