Thursday, 28 April 2011

Lynadea Anne

Hahahahaa boleh aku gelak dulu tak? Speaking diaa kalah british. Powerr, aku suka. Tungang terbalik wa cakap lu. Minah ni ada blog tak silap aku. Tepi gambar bf, hang tgk bawah-bawah gambar siapa? semua nak tayang. Tu tak jadi masalah lah. Yang jadi masalahnya caption pasal gambar-gambar bawah tu siap ada ILY ILY dengan jantan lain.

Bukan nak cemburu, tapi menyampah. Dasar betina tak cukup sorang. Nak tayang, orang ramai kenal dia. Yang paling tak boleh blah siap ada gmbr ex-boyf dia. Jadah apa. 'ilysm' perlu ke? Kak, nak speaking tu tgk lah kamus. Jangan buat malu. Blog dah cantikkk, tapi sayang semua cerita pasal boyfriend kau.

Kalau boleh semua orang kau nak rindu, sayang. Harrtuiihh. Boyf kau tu apa? tunggul? Apa yang dia rasa, kesian. Sumpah kesian. Perempuan mcm kau ni patut mati, tak layak dicintai. Kau perempuan paling gatal yang pernah aku jumpa. Aku serious. Walaupun aku tak kenal kau tapi first time aku tgk blog kau aku dpat firasat yang aku benci kau. Kau ni dasar lahanat lah, kaki minum.

Blog perempuan ni:
http://lynadeacintazaidi.blogspot.com

siapa nak kenal-kenal dgan dia, sila lah kunjungi ke laman web:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000802220444
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001901506824

1 comment:

  1. ko susah ke ape aq nk ckp bahase ape ke . suke aty aq laa . ade aq susah kn ko ke lakhanat . ko nk benci aq ke ape ke . gy mampos dgn ko . aq nk jadi ape pon bia . n aq nk ckp dgn sape2 pon ilysm n ke imy ke ade aq susah kn ko . hahaha ko jealouse kn ? ckp jela weyy . kalau muke da mcm taik anjing uh mmg la mcm uh kn .. hahahha bodoh pny manusia . btw bf aq lebih kenal aq drpd ko ny yg sbok nk ckp psl orang jee . hahaha loser2 kesian ko kn . now puas aty ko ? hahah bodoh pny manusia

    ReplyDelete