Monday, 25 April 2011

Lea Jamal

Cute lah awek ni, cuunnn gilalah babe. Aku yang lelaki ni pun tgk tergoyah iman tgk kau. Aku suka lah dia ni, comel. Ramai orang kenal. Tapi sayang aku macam tak boleh nak agak yang kau ni masih dara ke tak sebab kawan-kawan aku punya kawan ada story pasal kau ni. Ramai yang complain pasal kau ni. Aku memang tak nak cerita pasal kau kat blog ni tapi mereka yang tak puas hati dgn kau desak aku untuk tulis bnda jadah ni.

tolong lah wake up. Jangan nak bangga sangat diri tu. Tak kemana jugak wahai Lea. Aku tahu ramai yang caci maki kau, tapi kau tak sedar ke semua tu? Kau ni gilasex ke? Dgr cerita kuat sangap haha. Semua orang kau bantai. Macam mna nak main dgn saiz bdan kau mcm tu. Boleh ke?

Boleh koooott, tapi kena bnyk berusaha hahaha kau sabar lah ek Lea. Okaybahkalaukau

Link:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1821532336

1 comment:

  1. memang aku gila sex. aku dah pernah main 35 laki. 5 ekor anak aku buang. negro, bangla, indon bajet rock kangkang semua aku layan. memang, memang semua orang nak main aku. kau tatao ke? hahaha.

    suka kau lah nak cerita apa. mulut orang tak boleh tutup lagipun internet pon kau punya, bukan aku en? tulis lah lagi. i tak kisah pon. i lagi suka. *tangan di dada mata pandang atas*

    ReplyDelete