Friday, 15 April 2011

Ilaa Lee

Aku dengar cerita yang dia ni memang suka reka cerita. Hang nak tahu dia cerita pasai pa? Pasal LELAKI nak usha dia kononnya, padahal NOTHING. Alaaaa awat hang ni kalut sangat? Gila desperate kot minah ni. Aku tahu lah ramai orang kenal kau, HOTSTUFF tapi jangan lah nak tunjuk yang kau ni desprate sangat kakak oi. Nnti apa pun tak ada.

Gambar edit satu inci. Nak nmpak putih sikit muka tu, nak sorok jerawat yang ada. Terima jelah hakikat yang muka kau tu penuh jerawat, tolong lah.What will you do to rid of all the pimples on your face? haaaa hang boleh tanya dia. Dia ada jalan penyelesaiannya.

Lagi satu, semua orang memang salah ek kat mata kau? Nak malukan orang lain dengan sound2 dia kat wall kau. Kau tahu masalah kau? Kau tak boleh tengok orang lebih sikit daripda kau, mesti kau cari onar.

Hoi slut, udoh-udoh lerr kakk. Nampak sangat menipunyee. Saya si kaki kutuk nak mmbuat undian, sape yang setuju dia edit gmbo tebal2 sila angkat tangan mcm saya. KITE BAKOR! KITE BAKOR!

Check out this page
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000189084376

2 comments:

  1. and she was lie about where she stay actually. she was totally FAKE. she is not mix at all. why can she say to everyone that she is mix. who believe that she is mix they probably blind. and she always pretend that she is right like she is ANGEL. you totally same with other girls. those who want to be friends with you because they love your dad money. not love you. please open your eyes.

    ReplyDelete
  2. hey, who are you? i know ilaa since she was small. so who are u wanna talk bad thing bout her?~!@#

    ReplyDelete