Thursday, 28 April 2011

Lynadea Anne

Hahahahaa boleh aku gelak dulu tak? Speaking diaa kalah british. Powerr, aku suka. Tungang terbalik wa cakap lu. Minah ni ada blog tak silap aku. Tepi gambar bf, hang tgk bawah-bawah gambar siapa? semua nak tayang. Tu tak jadi masalah lah. Yang jadi masalahnya caption pasal gambar-gambar bawah tu siap ada ILY ILY dengan jantan lain.

Bukan nak cemburu, tapi menyampah. Dasar betina tak cukup sorang. Nak tayang, orang ramai kenal dia. Yang paling tak boleh blah siap ada gmbr ex-boyf dia. Jadah apa. 'ilysm' perlu ke? Kak, nak speaking tu tgk lah kamus. Jangan buat malu. Blog dah cantikkk, tapi sayang semua cerita pasal boyfriend kau.

Kalau boleh semua orang kau nak rindu, sayang. Harrtuiihh. Boyf kau tu apa? tunggul? Apa yang dia rasa, kesian. Sumpah kesian. Perempuan mcm kau ni patut mati, tak layak dicintai. Kau perempuan paling gatal yang pernah aku jumpa. Aku serious. Walaupun aku tak kenal kau tapi first time aku tgk blog kau aku dpat firasat yang aku benci kau. Kau ni dasar lahanat lah, kaki minum.

Blog perempuan ni:
http://lynadeacintazaidi.blogspot.com

siapa nak kenal-kenal dgan dia, sila lah kunjungi ke laman web:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000802220444
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001901506824

Julian Didi

Tak habis cerita pasal perempuan. Naik bosan aku kimak. Pasal dia pulak, sibuk kacau bf orang. Sibuk comment2, benda tak penting pun padahaaaalll. Aku tak kenal pun dari pelusuk mana dia datang. Tak thu minah ni stay kat mana. Kira mcm aku tak amik peduli pun pasal minah ni, harap kawan-kawan aku je cerita pasal dia

Pantang dia ni, add semua orang nak jadi stalker. Nak dapat nama Stalker paling hebat barangkali. Tak kisah lah berapa juta orang pun kenal dia, famous mana pun dia ni, aku tak amik thu lngsung.

Naik muak jugak aku dengar cerita dia. Last-last terjadi lah blog bertitle 'Julian Didi'. Siapa-siapa yang kenal dia mengatakan bahawa dia baik, siapa yang tak puas hati sangat-sangat, siapa yang nak backup dia sila tinggalkan komen okay tak? Kalau tak okay boleh go die.

Julian didi teruskanlah menjadi stalker yang paling hebat. Go baby Go!

Ni:
http://www.facebook.com/miss.DIDI.n.CASABLANCAS

Monday, 25 April 2011

Lea Jamal

Cute lah awek ni, cuunnn gilalah babe. Aku yang lelaki ni pun tgk tergoyah iman tgk kau. Aku suka lah dia ni, comel. Ramai orang kenal. Tapi sayang aku macam tak boleh nak agak yang kau ni masih dara ke tak sebab kawan-kawan aku punya kawan ada story pasal kau ni. Ramai yang complain pasal kau ni. Aku memang tak nak cerita pasal kau kat blog ni tapi mereka yang tak puas hati dgn kau desak aku untuk tulis bnda jadah ni.

tolong lah wake up. Jangan nak bangga sangat diri tu. Tak kemana jugak wahai Lea. Aku tahu ramai yang caci maki kau, tapi kau tak sedar ke semua tu? Kau ni gilasex ke? Dgr cerita kuat sangap haha. Semua orang kau bantai. Macam mna nak main dgn saiz bdan kau mcm tu. Boleh ke?

Boleh koooott, tapi kena bnyk berusaha hahaha kau sabar lah ek Lea. Okaybahkalaukau

Link:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1821532336

Sunday, 17 April 2011

Tasha Bahaya

Macam kimak lah dia ni. Memang bahaya lah hang ni. Walaweh, semua jantan kau nak hadap. Pelacur ke. Aku boleh terima lah klau nak ckp hang ni cantik ke lawa ke. Okay lah. Tapi hampeh wa cakap lu. Muka bahan kapok. Apahal lah zaman sekarang ni dah beza sangat? zzzZZzz. Bosan lah aku dengan manusia mcm kau. Macam dah tak ada kerja lain yedaakk?

Kalut kalut tak ada perkataan dah aku boleh cakap. Sumpah perangai macam celaka. Tak ada apa yang boleh bagi kat kau ni, boleh bagi kaki. Nanti apa pun tak boleh.
Susah pulak kann.

Please click
http://www.facebook.com/photos.php?id=100000698491446

Friday, 15 April 2011

Ilaa Lee

Aku dengar cerita yang dia ni memang suka reka cerita. Hang nak tahu dia cerita pasai pa? Pasal LELAKI nak usha dia kononnya, padahal NOTHING. Alaaaa awat hang ni kalut sangat? Gila desperate kot minah ni. Aku tahu lah ramai orang kenal kau, HOTSTUFF tapi jangan lah nak tunjuk yang kau ni desprate sangat kakak oi. Nnti apa pun tak ada.

Gambar edit satu inci. Nak nmpak putih sikit muka tu, nak sorok jerawat yang ada. Terima jelah hakikat yang muka kau tu penuh jerawat, tolong lah.What will you do to rid of all the pimples on your face? haaaa hang boleh tanya dia. Dia ada jalan penyelesaiannya.

Lagi satu, semua orang memang salah ek kat mata kau? Nak malukan orang lain dengan sound2 dia kat wall kau. Kau tahu masalah kau? Kau tak boleh tengok orang lebih sikit daripda kau, mesti kau cari onar.

Hoi slut, udoh-udoh lerr kakk. Nampak sangat menipunyee. Saya si kaki kutuk nak mmbuat undian, sape yang setuju dia edit gmbo tebal2 sila angkat tangan mcm saya. KITE BAKOR! KITE BAKOR!

Check out this page
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000189084376