Saturday, 25 June 2011

Untitled

Holy crap! dah berzaman aku tak update blog ni. dah berhabuk bersawang. Sorry guys. Thanks kepada follower yang follow blog ni. Blog ni cuma nak mnyedarkan sahaja. Bukan untuk menjatuhkan siapa-siapa pun. Semua orang tidak sempurna tetapi ada segelintir manusia yang menganggap mereka sempurna. Sampai buat hal lebih-lebih, orang mengadu sana sini. Apa pun tak boleh.

Kat sini aku nak bagi thu mungkin link-link aku letak tu mungkin tuannya dah tukar. Malu agaknya hahaha tak apa lah. Aku ada mangsa yang seterusnya. Tapi mengambil masa sedikit. Harap korang bersabar.

Juga tidak ketinggalan kepada siapa-siapa yang mungkin lebih mengenali mangsa-mangsa ini, boleh lontarkan sebarang komen.

Terima kasih, salam.

Thursday, 5 May 2011

Ilaa Lee Langsi

Minah ni lagi, adoi bosan aku. Tak hbis buat masalah. Sekarang kau maki-maki kawan kau yang tak berdosa tu pulak. Dia innocent gila,kasihan aku tengok kau maki-maki dia. Nak kata kau ni bengap bodoh bahlul ada lah juga. Asal kau maki-maki dia? Dia tahu rahsia kau kaa? Atau betul apa yang aku tulis kat sini pasal kau? Haha dasar betina malang lagi hina kau ni. Muka ada lah juga rupa nye, tapi otak ZERO. Kasihan Wafiy Mixue tu sebab couple dengan perempuan gila glamour plus bahlul macam kau ni. Kau rasa kau ni hebat sangat kah?

Sampai nak maki hamun orang suka hati kau? Tolonglah sedar Ilaa Lee weh. Kau nak buat aku femes sampai mati? Tak perlu kot sebab aku tak Gila Glamour macam kau. Hahaha Aku tulis pasal kau sebab kau ni Hot sangat tekpung. Sampai kawan-kawan kau pun tunduk dekat kau. Gila hebat kau ni. Hahaha. Kau sebar lah blog ni dekat kawan-kawan kau tu. Aku lagi suka,biar mereka tahu siapa kau. Dia orang tak percaya tak apa lah, aku tak mati pun lah. 

Yang penting apa aku cerita ni betu l:) Aku kenal kau dah lama Ilaa. Cuma tak tahu nak sedarkan kau macam mana dah. Kau ni bukan reti bahasa pun, and tak mengaku yang buruk pasal kauu. Yelahh kan, jatuh Glamour kau pulak nanti. hahaha. By the way Ilaa, hanya aku dan kau saja tahu kesahihan pasal kau ni kan Ilaa? hahaha Ilaa Ilaa, betapa bodoh nya kau ni, 

Sekian,

Thursday, 28 April 2011

Lynadea Anne

Hahahahaa boleh aku gelak dulu tak? Speaking diaa kalah british. Powerr, aku suka. Tungang terbalik wa cakap lu. Minah ni ada blog tak silap aku. Tepi gambar bf, hang tgk bawah-bawah gambar siapa? semua nak tayang. Tu tak jadi masalah lah. Yang jadi masalahnya caption pasal gambar-gambar bawah tu siap ada ILY ILY dengan jantan lain.

Bukan nak cemburu, tapi menyampah. Dasar betina tak cukup sorang. Nak tayang, orang ramai kenal dia. Yang paling tak boleh blah siap ada gmbr ex-boyf dia. Jadah apa. 'ilysm' perlu ke? Kak, nak speaking tu tgk lah kamus. Jangan buat malu. Blog dah cantikkk, tapi sayang semua cerita pasal boyfriend kau.

Kalau boleh semua orang kau nak rindu, sayang. Harrtuiihh. Boyf kau tu apa? tunggul? Apa yang dia rasa, kesian. Sumpah kesian. Perempuan mcm kau ni patut mati, tak layak dicintai. Kau perempuan paling gatal yang pernah aku jumpa. Aku serious. Walaupun aku tak kenal kau tapi first time aku tgk blog kau aku dpat firasat yang aku benci kau. Kau ni dasar lahanat lah, kaki minum.

Blog perempuan ni:
http://lynadeacintazaidi.blogspot.com

siapa nak kenal-kenal dgan dia, sila lah kunjungi ke laman web:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000802220444
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001901506824

Julian Didi

Tak habis cerita pasal perempuan. Naik bosan aku kimak. Pasal dia pulak, sibuk kacau bf orang. Sibuk comment2, benda tak penting pun padahaaaalll. Aku tak kenal pun dari pelusuk mana dia datang. Tak thu minah ni stay kat mana. Kira mcm aku tak amik peduli pun pasal minah ni, harap kawan-kawan aku je cerita pasal dia

Pantang dia ni, add semua orang nak jadi stalker. Nak dapat nama Stalker paling hebat barangkali. Tak kisah lah berapa juta orang pun kenal dia, famous mana pun dia ni, aku tak amik thu lngsung.

Naik muak jugak aku dengar cerita dia. Last-last terjadi lah blog bertitle 'Julian Didi'. Siapa-siapa yang kenal dia mengatakan bahawa dia baik, siapa yang tak puas hati sangat-sangat, siapa yang nak backup dia sila tinggalkan komen okay tak? Kalau tak okay boleh go die.

Julian didi teruskanlah menjadi stalker yang paling hebat. Go baby Go!

Ni:
http://www.facebook.com/miss.DIDI.n.CASABLANCAS

Monday, 25 April 2011

Lea Jamal

Cute lah awek ni, cuunnn gilalah babe. Aku yang lelaki ni pun tgk tergoyah iman tgk kau. Aku suka lah dia ni, comel. Ramai orang kenal. Tapi sayang aku macam tak boleh nak agak yang kau ni masih dara ke tak sebab kawan-kawan aku punya kawan ada story pasal kau ni. Ramai yang complain pasal kau ni. Aku memang tak nak cerita pasal kau kat blog ni tapi mereka yang tak puas hati dgn kau desak aku untuk tulis bnda jadah ni.

tolong lah wake up. Jangan nak bangga sangat diri tu. Tak kemana jugak wahai Lea. Aku tahu ramai yang caci maki kau, tapi kau tak sedar ke semua tu? Kau ni gilasex ke? Dgr cerita kuat sangap haha. Semua orang kau bantai. Macam mna nak main dgn saiz bdan kau mcm tu. Boleh ke?

Boleh koooott, tapi kena bnyk berusaha hahaha kau sabar lah ek Lea. Okaybahkalaukau

Link:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1821532336

Sunday, 17 April 2011

Tasha Bahaya

Macam kimak lah dia ni. Memang bahaya lah hang ni. Walaweh, semua jantan kau nak hadap. Pelacur ke. Aku boleh terima lah klau nak ckp hang ni cantik ke lawa ke. Okay lah. Tapi hampeh wa cakap lu. Muka bahan kapok. Apahal lah zaman sekarang ni dah beza sangat? zzzZZzz. Bosan lah aku dengan manusia mcm kau. Macam dah tak ada kerja lain yedaakk?

Kalut kalut tak ada perkataan dah aku boleh cakap. Sumpah perangai macam celaka. Tak ada apa yang boleh bagi kat kau ni, boleh bagi kaki. Nanti apa pun tak boleh.
Susah pulak kann.

Please click
http://www.facebook.com/photos.php?id=100000698491446

Friday, 15 April 2011

Ilaa Lee

Aku dengar cerita yang dia ni memang suka reka cerita. Hang nak tahu dia cerita pasai pa? Pasal LELAKI nak usha dia kononnya, padahal NOTHING. Alaaaa awat hang ni kalut sangat? Gila desperate kot minah ni. Aku tahu lah ramai orang kenal kau, HOTSTUFF tapi jangan lah nak tunjuk yang kau ni desprate sangat kakak oi. Nnti apa pun tak ada.

Gambar edit satu inci. Nak nmpak putih sikit muka tu, nak sorok jerawat yang ada. Terima jelah hakikat yang muka kau tu penuh jerawat, tolong lah.What will you do to rid of all the pimples on your face? haaaa hang boleh tanya dia. Dia ada jalan penyelesaiannya.

Lagi satu, semua orang memang salah ek kat mata kau? Nak malukan orang lain dengan sound2 dia kat wall kau. Kau tahu masalah kau? Kau tak boleh tengok orang lebih sikit daripda kau, mesti kau cari onar.

Hoi slut, udoh-udoh lerr kakk. Nampak sangat menipunyee. Saya si kaki kutuk nak mmbuat undian, sape yang setuju dia edit gmbo tebal2 sila angkat tangan mcm saya. KITE BAKOR! KITE BAKOR!

Check out this page
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000189084376